COACHING

El Coaching és una disciplina les fonts de la qual són principalment la Psicologia (especialment la humanista, positiva, evolutiva i cognitiva), la Filosofia, la Lingüística, la Teoria de Sistemes i altres.

Mitjançant el Coaching el client, en col·laboració amb la Psicòloga coach, aprén a formular els seus objectius clarament, aprén com aconseguir-los i a desenvolupar la seua autoeficàcia i autoestima. Aprofundeix en el seu autoconeixement, augmenta el seu rendiment i millora la seua qualitat de vida.

Com a Psicòloga Especialista en Coaching (PEC), treballe en les següent modalitats:

LIFE COACHING a nivell individual, perquè el client aconseguisca els seus objectius amb més facilitat i es desenvolupe personal i/o professionalment. Es poden treballar diverses àrees de la vida de la persona: salut, família, salut, amistats, economia, desenvolupament personal, oci, etc.

COACHING SISTÈMIC DE PARELLA I DE FAMÍLIA: per a millorar les seues relacions afectives, la comunicació, i aconseguir una major harmonia en la vida familiar.

COACHING SANITARI: per a professionals de la salut, pacients-clients i cuidadors. Els professionals de la salut poden gestionar millor la seua dinàmica laboral (i personal) i , d'altra banda, aconseguir que els seus pacients puguen aconseguir els seus objectius terapèutics i aconseguir adhesió al tractament de manera més eficaç. Els pacients-clients es responsabilitzen de la seua salut i aconsegueixen amb més facilitat els seus objectius. Els cuidadors aprenen a com gestionar-se millor per a cuidar als altres i cuidar-se.

Mayte Ahuir Roselló. Col·legiada CV 03791. Dénia
Psicòloga clínica. Psicoterapeuta. Psicòloga Coach
Telèfon 965781450. Whatsapp 696708006. E-mail: mayahuir@hotmail.com
Skype: Mayte Ahuir Psicóloga